سلامت نیوز:انار برای سلامت قلب و عروق، جلوگیری از تصلب شریانها و بروز سکته، پیری زودرس، آلزایمر و سرطان پروستات به کار میآید پس مصرف انار برای بیماران قلبی عروقی میتواند بسیار مفید باشد.
به گزارش سلامت نیوز ، غلامرضا رفیعا مدیر اجرایی جشنواره گفت: انار برای بیماران مبتلا به پرفشاری خون مفید است و با داشتن حدود ۲۶۰ میلیگرم پتاسیم در مقابل ۳ میلیگرم سدیم در هر ۱۰۰ گرم در کاهش فشارخون مفید است.
وی با بیان اینكه انار منبع خوبی از آنتی اکسیدان، اسیدفولیک، پتاسیم، ویتامین سی و آهن است گفت: انار ترش طبع سرد و خشک دارد و انار شیرین تا حدودی معتدل است.
مدیر چهارمین جشنواره انار میوه قرآنی عنوان كرد: انار برای سلامت قلب و عروق، جلوگیری از تصلب شریانها و بروز سکته، پیری زودرس، آلزایمر و سرطان پروستات به کار میآید پس مصرف انار برای بیماران قلبی عروقی میتواند بسیار مفید باشد.
وی افزود: از طرف دیگر انار به واسطه داشتن مواد آنتیاکسیدانی و الاژیک اسید از بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی مانند سرطان پوست و پروستات را کند میکند.
رفیعا با بیان این كه انار خون را تصفیه كرده و تقویت كننده قلب و كلیه است معتقد است: انار اشتها آور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود.
مصرف انار برای سلامت پوست و رفع لکهای صورت بسیار مفید است، انار برای رفع خستگی و آرامش اعصاب بسیار کارآمد است.
وی با اشاره به اینكه انار یک میوه نیست بلکه یک پزشک و یک درمان کننده بیماریهای زیادی است افزود: این میوه بیماریهای کبد، مسومیتهای خون، خستگی جسمی و عصبی و بالاخره رفع کننده سرماخوردگی و بیماریهای عفونی و انگلهای دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.
رفیعا یادآورشد: عصاره انار آثار ضدباکتریایی داشته و به عنوان مثال با باکتریهای ایجادکننده پلاکهای دندانی مقابله کرده در سلامت دندان و دهان موثر است همچنین آب انار و پوست آن، خواص ضعیف استروژنی داشته و لذا میتوانند در برطرف کردن عوارض یائسگی موثر باشد.
وی توصیه كرد: افرادی که مشكل نفخ معده دارند باید مصرف انار را محدود کنند، ضمن اینکه زیادهروی در مصرف انار ترش، زخم معده به دنبال دارد ، همچنین افراط در خوردن انار باعث یبوست - ناراحتی معده و زبر شدن گلو میشود همچنین افرادی که مبتلا به ناراحتی ریوی هستند در مصرف انار احتیاط کنند.
در همین حال رفیعا هدف از برگزاری جشنواره انار را آشنایی مردم با میوه انار با کیفیت عنوان کرد و افزود: جشنواره انار، میوه قرآنی از ششم تا پانزدهم آبان ماه در مصلی تهران از 10 صبح تا 9 شب پذیرای عموم مردم می باشد .
پیشنهاد سردبیر
-
تغییر طعم زندگی با چاشنیهای ضد فشار خون
نمک زیاد میتواند منجر به افزایش فشار خون، حمله قلبی، سکته مغزی و بیماریهای کلیوی شود. استفاده از جایگزینهای نمک نهتنها طعم غذا را حفظ میکند، بلکه به کاهش خطر این بیماریها هم کمک میکند.
-
حرکتی که قلب را به مرور بیمار میکند
چه در حال مرور اخبار منفی در شبکههای اجتماعی باشید، چه سرگرم تماشای ویدیوهای کوتاه یا پاسخ به پیامهایی که شب گذشته دریافت کردهاید، متخصصان قلب میگویند چککردن تلفن همراه در اولین ساعت پس از بیدار شدن، عادتی مضر برای بدن و بهویژه قلب است.
-
طب سنتی چه درمانی برای گرمازدگی دارد؟
افراد مسن، نوزادان، افرادی که در هوای آزاد کار می کنند، افراد مبتلا به بیماریهای روانی، افراد چاق و افرادی که از انواع خاصی از داروها استفاده می کنند، بیش از سایر افراد مستعد ابتلا به گرمازدگی هستند.
-
چه میزان احساس خستگی و درد، طبیعی است؟
اگر زمانهای زیادی احساس ناراحتی میکنید، بدانید که تنها نیستید. بیشتر ما دائم احساس خستگی میکنیم، دلدرد داریم یا برای سردردمان مسکن مصرف میکنیم و این واقعیتی است که یک مطالعه جدید آن را با عدد و رقم هم ثابت کرده است.
-
آسیب ماندگار جنگ بر روان کودک
کودکی که شرایط بحران و جنگی را میبیند و در معرض اخبار و اطلاعاتش قرار میگیرد یا شنونده صداهای ناهنجار انفجار است، با تجربههایی رو بهرو میشود که برای دستگاه روانی نابالغ او فراتر از ظرفیت و تحملش خواهد بود. در واقع در صورت بیتوجهی به این مسائل میتواند آسیبهای جدی، ماندگار و گاهی مادامالعمر نیز داشته باشد.»
-
عینک آفتابی فقط برای زیبایی نیست
عینک آفتابی یک اکسسوری مهم است که نه برای زیبایی، بلکه مهمتر از آن باید برای محافظت از چشم استفاده شود.
-
جبران کم آبی بدن با توصیههای مهم طب ایرانی
یک متخصص طب ایرانی گفت: در طب ایرانی، تابستان دارای مزاج گرم و خشک است و همین ویژگی باعث میشود در این فصل بدن بیشتر در معرض کمآبی قرار گرفته و افراد دچار گرمازدگی شوند.
-
رفتارهایی که از عمر میکاهند
امروزه بسیاری از افراد در تلاشاند تا با پیروی از سبک زندگی سالم، طول عمر خود را افزایش دهند. اما کارشناسان سلامت هشدار میدهند که برخی از این عادات ظاهراً مفید، در صورت افراط یا اجرای نادرست، میتوانند آثار معکوس داشته باشند.
نظر شما